Μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο «Domotel Kastri» της γνωστής αλυσίδας που μόλις άνοιξε τις πόρτες του σε μια πευκόφυτη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στη Ν. Ερυθραία, Εxecutive chef του οποίου είναι ο Θοδωρής Καρίνος, μας συστήνεται από το Σάββατο 17/10 και το εστιατόριο «Kastri Bistro», που βλέπει στους κήπους, την κουζίνα του οποίου έχει αναλάβει ο δημιουργικός Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.
Μια πρώτη ιδέα για τους ενδιαφέροντες νεολογισμούς του σεφ μπορεί να σας δώσει το μπαρμπούνι με αγκινάρες αλά πολίτα με τοπιναμπούρ, κρέμα λεμονιού και σαλικόρνια, το καλαμάρι γεμιστό με πράσο και καπνιστό χέλι και τα ραβιόλι αλά χουνκιάρ μπεγεντί, πέρα από σύγχρονο ελληνικό πνεύμα όμως, το μενού έχει και δελεαστική «κρεάτινη» πλευρά: φιλέτα, picanha, rib-eye και T-bone (δύο εβδομάδων ωρίμανσης) έρχονται από την περίφημη Μacelleria Oberto, με ιστορία από το 1965, στο Πιεμόντε. Σύντομα θα σας έχουμε αναλυτική γευστική... ανταπόκριση.