Πρεμιέρα για το «Kastri Bistro»

Μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο «Domotel Kastri» της γνωστής αλυσίδας, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Ν. Ερυθραία, μας συστήνεται και το εστιατόριο του. Στην κουζίνα του, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Πρεμιέρα για το «Kastri Bistro»

Μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο «Domotel Kastri» της γνωστής αλυσίδας που μόλις άνοιξε τις πόρτες του σε μια πευκόφυτη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στη Ν. Ερυθραία, Εxecutive chef του οποίου είναι ο Θοδωρής Καρίνος, μας συστήνεται από το Σάββατο 17/10 και το εστιατόριο «Kastri Bistro», που βλέπει στους κήπους, την κουζίνα του οποίου έχει αναλάβει ο δημιουργικός Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Μια πρώτη ιδέα για τους ενδιαφέροντες νεολογισμούς του σεφ μπορεί να σας δώσει το μπαρμπούνι με αγκινάρες αλά πολίτα με τοπιναμπούρ, κρέμα λεμονιού και σαλικόρνια, το καλαμάρι γεμιστό με πράσο και καπνιστό χέλι και τα ραβιόλι αλά χουνκιάρ μπεγεντί, πέρα από σύγχρονο ελληνικό πνεύμα όμως, το μενού έχει και δελεαστική «κρεάτινη» πλευρά: φιλέτα, picanha, rib-eye και T-bone (δύο εβδομάδων ωρίμανσης) έρχονται από την περίφημη Μacelleria Oberto, με ιστορία από το 1965, στο Πιεμόντε. Σύντομα θα σας έχουμε αναλυτική γευστική... ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.

29/11/2022

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

Αφιέρωμα Brunch: Ξεχωριστές επιλογές για να απολαύσετε την πιο δημοφιλή τάση

Λαχταριστές αυγοπαρασκευές, αφράτα pancakes, χορταστικά σάντουιτς, plant based σπεσιαλιτέ αλλά και επιλεγμένες κοπές, σε ένα γευστικό ραχάτι στην πρωτεύουσα.

Βινύλιο, burgers, pizza και κοκτέιλ στο "1st Koukaki Vinyl Market"

Όλες οι αγάπες συγκεντρωμένες σε ένα Σαββατοκύριακο στη σκιά της Ακρόπολης.

Ο τριάστερος σεφ Mauro Colagreco Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως της UNESCO για τη Βιοποικιλότητα

Ο Ιταλοαργεντίνος chef-patron του τριάστερου "Mirazur" στη Μεντόν είναι ο πρώτος σεφ στην ιστορία της UNESCO που τιμάται με τον συγκεκριμένο τίτλο.

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.