Πρεμιέρα για το «Kastri Bistro»

Μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο «Domotel Kastri» της γνωστής αλυσίδας, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Ν. Ερυθραία, μας συστήνεται και το εστιατόριο του. Στην κουζίνα του, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Πρεμιέρα για το «Kastri Bistro»

Μαζί με το πολυτελές ξενοδοχείο «Domotel Kastri» της γνωστής αλυσίδας που μόλις άνοιξε τις πόρτες του σε μια πευκόφυτη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στη Ν. Ερυθραία, Εxecutive chef του οποίου είναι ο Θοδωρής Καρίνος, μας συστήνεται από το Σάββατο 17/10 και το εστιατόριο «Kastri Bistro», που βλέπει στους κήπους, την κουζίνα του οποίου έχει αναλάβει ο δημιουργικός Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Μια πρώτη ιδέα για τους ενδιαφέροντες νεολογισμούς του σεφ μπορεί να σας δώσει το μπαρμπούνι με αγκινάρες αλά πολίτα με τοπιναμπούρ, κρέμα λεμονιού και σαλικόρνια, το καλαμάρι γεμιστό με πράσο και καπνιστό χέλι και τα ραβιόλι αλά χουνκιάρ μπεγεντί, πέρα από σύγχρονο ελληνικό πνεύμα όμως, το μενού έχει και δελεαστική «κρεάτινη» πλευρά: φιλέτα, picanha, rib-eye και T-bone (δύο εβδομάδων ωρίμανσης) έρχονται από την περίφημη Μacelleria Oberto, με ιστορία από το 1965, στο Πιεμόντε. Σύντομα θα σας έχουμε αναλυτική γευστική... ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.