Κάτι να… «Νikkei»

Το καινούργιο εστιατόριο των Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι ξεκινάει στις 22/9.

Κάτι να… «Νikkei»

Λίγο κάποιες καθυστερήσεις, λίγο κάποιες αλλαγές σχεδίων, ετοιμαζόταν καιρό το εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Γιώργου Μελισσάρη στο Κολωνάκι. Πλέον το «Nikkei» είναι πανέτοιμο και την Τρίτη 22/9 θα αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό το χώρο που διαμόρφωσε η JGP Constructions, πλαισιώνοντας την περουβιανή με ιαπωνικά στοιχεία fusion κουζίνα που σηματοδοτεί το όνομά του. Σεφ είναι ο Θάνος Στασινός, ο οποίος έκανε Νikkei προπόνηση στο περίφημο βαρκελονέζικο «Pakta» (δίπλα στον Albert Adria!), ενώ τη λίστα των κοκτέιλ υπογράφει ο Σπύρος Κερκύρας. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.