H Ninety Plus Coffee στο «Αrk»

To τρίτο κύμα του καφέ σκάει στην παραλία της Γλυφάδας με την νέα σοδειά των σπάνιων καφέδων της διεθνούς φήμης Ninety Plus να παρουσιάζονται, σε ένα ειδικό event, την Τρίτη 26/5 στις 5 μ.μ.

H Ninety Plus Coffee στο «Αrk»

To τρίτο κύμα του καφέ σκάει στην παραλία της Γλυφάδας με την νέα σοδειά των σπάνιων καφέδων της διεθνούς φήμης Ninety Plus να παρουσιάζονται, σε ένα ειδικό event, την Τρίτη 26/5 στις 5 μ.μ.

H Ninety Plus Coffee στο «Αrk» - εικόνα 1

Ένα ξεχωριστό tasting της νέας σοδειάς των υψηλής ποιότητας καφέδων της –με έδρα το Μαϊάμι και γραφεία και boutique φυτείες στον Παναμά και την Αιθιοπία– Ninety Plus Coffee παρουσιάζει την Τρίτη 26/5 στις 5 μ.μ. στο «Ark» η Taf (η οποία έχει την αποκλειστική διάθεση των specialty coffees της εταιρίας για την Ελλάδα και την Τουρκία). Ο Joseph Brodsky, ιδρυτής της Ninety Plus, μαζί με τον CEO της Taf Γιάννη Ταλούμη θα παρουσιάσουν στον καινούργιο all-day χώρο της Γλυφάδας την συνεργασία τους, ενώ ο διεθνούς φήμης barista Στέφανος Δωματιώτης θα φτιάχνει εξαιρετικά brew.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.