Επιστροφή στη «Galazia Hytra»

Η Hytra φοράει για άλλο ένα καλοκαίρι το γαλάζιο της ensemble στο ξενοδοχείο «Τhe Westin Athens» στον Αστέρα Βουλιαγμένης: το opening είναι στις 29/5.

Επιστροφή στη «Galazia Hytra»

Η «Hytra» φοράει για άλλο ένα καλοκαίρι το γαλάζιο της ensemble στο ξενοδοχείο «Τhe Westin Athens» στον Αστέρα Βουλιαγμένης και από τις 29/5 παρουσιάζει δίπλα στα κύματα το καινούργιο της μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Χρύσανθος Καραμολέγκος. Εκτός από πιάτα που κινούνται στον άξονα της νέας ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας προσιτό χαρακτήρα και δημιουργικά στοιχεία, από ό,τι μαθαίνουμε η «Galazia Hytra» φέτος σχεδιάζει και μια ωραία έκπληξη, ακολουθώντας το παράδειγμα του αδερφού εστιατόρίου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών: μια σειρά από ενδιαφέροντα αφιερώματα σε τοπικές κουζίνες, για τα οποία θα σας πούμε εν καιρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.