Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar»

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας επιστρέφει (επισήμως) στις 28/5.

Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar»

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας επιστρέφει (επισήμως) στις 28/5.

Καλοκαιρινό opening για το «Μalabar» - εικόνα 1

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας, το «Malabar» επιστρέφει στις 28/5 στο γνώριμο, χαλαρωτικά κοσμοπολίτικο σκηνικό με την oriental lounge αύρα έχοντας πάντα τον Παναγιώτη Γιακαλή στην κουζίνα του. Πλάι στην φωτισμένη με φανάρια και κεριά πισίνα του «The Μargi» θα δοκιμάσετε πιάτα με ελληνικές και μεσογειακές αναφορές, όπως λαβράκι με αλμύρα, λευκό ταραμά, καλαµάρι σοτέ και αχινοσαλάτα ή το κριθαρότο με σπαράγγια, jamon Bellota και flakes παρμεζάνας, χωρίς να λείπουν και μια picanha ή ένα rib eye. Φέτος που το ξενοδοχείο (έχει) και το ατού της Μargi farm, μιας ιδιόκτητης φάρμας 20 στρεμμάτων στα Καλύβια, αρκετά από τα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα έρχονται από εκεί, αυτό όμως δεν είναι το μόνο νέο. Το «Μalabar» ετοιμάζει κι άλλα: μέσα στο καλοκαίρι θα ξεδιπλώσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα νέο, ενδιαφέρον γευστικό concept. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.