Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας επιστρέφει (επισήμως) στις 28/5.
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της αθηναϊκής ριβιέρας, το «Malabar» επιστρέφει στις 28/5 στο γνώριμο, χαλαρωτικά κοσμοπολίτικο σκηνικό με την oriental lounge αύρα έχοντας πάντα τον Παναγιώτη Γιακαλή στην κουζίνα του. Πλάι στην φωτισμένη με φανάρια και κεριά πισίνα του «The Μargi» θα δοκιμάσετε πιάτα με ελληνικές και μεσογειακές αναφορές, όπως λαβράκι με αλμύρα, λευκό ταραμά, καλαµάρι σοτέ και αχινοσαλάτα ή το κριθαρότο με σπαράγγια, jamon Bellota και flakes παρμεζάνας, χωρίς να λείπουν και μια picanha ή ένα rib eye. Φέτος που το ξενοδοχείο (έχει) και το ατού της Μargi farm, μιας ιδιόκτητης φάρμας 20 στρεμμάτων στα Καλύβια, αρκετά από τα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα έρχονται από εκεί, αυτό όμως δεν είναι το μόνο νέο. Το «Μalabar» ετοιμάζει κι άλλα: μέσα στο καλοκαίρι θα ξεδιπλώσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα νέο, ενδιαφέρον γευστικό concept. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.