Ένα ριζότο σου χτυπάει την πόρτα

H γνωστή αλυσίδα delivery «L’ Artigianο» έχει αυτό τον καιρό να σου προτείνει δύο εκδοχές της ιταλικής σπεσιαλιτέ.

Ένα ριζότο σου χτυπάει την πόρτα

H γνωστή αλυσίδα delivery «L’ Artigianο» έχει αυτό τον καιρό να σου προτείνει δύο εκδοχές της ιταλικής σπεσιαλιτέ.

Ένα ριζότο σου χτυπάει την πόρτα - εικόνα 1

Αν δεν έχει κάνει λίγη προπόνηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πετύχεις ένα καλό ριζότο. Αν δεν θέλεις να πειραματιστείς και να μπλεχτείς κάπου μεταξύ χυλώματος και al dente, μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο ή να παραγγείλεις online, και το ριζότο θα σου χτυπήσει την πόρτα. Η γνωστή αλυσίδα delivery ιταλικού φαγητό «L’ Artigiano» έχει να προτείνει δύο ανοιξιάτικες συνταγές: ένα risotto gamberetti με γαρίδες, μαϊντανό, φρέσκια ντομάτα, κολοκυθάκι και ελαφριά κρέμα γάλακτος, κι ένα risotto verdura, λαχανικών δηλαδή, με καρότο, φρέσκα μανιτάρια, κολοκυθάκι, grana padano, σαφράν και κρέμα γάλακτος –και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Περισσότερα στο www.lartigiano.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.