«BοΒο»: Ένα νέο οινικό στέκι, μποέμικο και μπουρζουά

To ένα Βο του νέου πολύ καλόγουστου wine bar που άνοιξαν τέσσερις φίλοι στο Κουκάκι, στην απέναντι «όχθη» του EMΣΤ, πάει στο Boheme, το άλλο στο Bourgeois.

«BοΒο»: Ένα νέο οινικό στέκι, μποέμικο και μπουρζουά

To ένα Βο του νέου πολύ καλόγουστου wine bar που άνοιξαν τέσσερις φίλοι στο Κουκάκι, στην απέναντι «όχθη» του EMΣΤ, πάει στο Boheme, το άλλο στο Bourgeois. To «ΒοBo – Βοheme bourgeois», το οποίο έχει διακοσμήσει ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τσονίδης, βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας του ’60^ κρατάει κάτι από την αύρα της και στο μοντέρνων τόνων εσωτερικό (βλ. τη μαρμάρινη μπάρα-νησίδα, μέταλλο, και το τραπέζι-σύνθεση, επίσης από μάρμαρο, ένα γεωμετρικό «παζλ» που θυμίζει ελαφρά αρ ντεκό) με τα custom made έπιπλα και φωτιστικά. Aπό ό,τι μάθαμε, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 70 ετικέτες κρασιού, κυρίως ελληνικές, γύρω στις 20 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ στα συνοδευτικά θα συναντήσετε λαλάγγια με γραβιέρα Κρήτης και λεμονάτες ελιές, φρυγανισμένο ψωμί με σάλτσα ντομάτας και απάκι, αλλά και χειροποίητες τάρτες με αλεύρι ζέας σε διάφορες εκδοχές. Περισσότερα για το «ΒοBo» θα σας πούμε αφότου το επισκεφτούμε.

Αναστασίου Ζίννη 36, Κουκάκι, 2109244244.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.