Βάζει στη Λέκκα λίγη «Βudoo»

Μια θαλασσινή σάλτσα χαρακτηριστική τόσο Μαλαισία όσο και στη Νότια Ταϊλάνδη βάφτισε το ατμοσφαιρικό Thai bar-restaurant που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στη Λέκκα.

Βάζει στη Λέκκα λίγη «Βudoo»

Μια θαλασσινή σάλτσα χαρακτηριστική τόσο Μαλαισία όσο και στη Νότια Ταϊλάνδη βάφτισε το ατμοσφαιρικό Thai bar-restaurant που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στη Λέκκα σε έναν χώρο που συνδυάζει δυτικά και εξωτικά στοιχεία. Η μπάρα έκανε την αρχή και τώρα το «Budoo» ετοιμάζεται να μας συστήσει από την επόμενη εβδομάδα και την κουζίνα του, συνδυάζοντας το Gin goes West (με gin, shochu, τζίντζερ, γκουάβα και λέμονγκρας ή το Shiva Julep (με Suntori whiskey, wasabi, μέντα και yuzu) και τις άλλες αρωματικές εμπνεύσεις των bartenders του με σούπες Τom Yum goong και Τom kha gai, pad thai, κοτόπουλο satay και πράσινο, κόκκινο και κίτρινο κάρι. Aναμείνατε πιο αναλυτική ανάρτηση μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.