«Bonbon»: Kουκλίστικες κρέπες

Σ’ αυτό το χαριτωμένο στέκι στο Κουκάκι φτιάχνουν κάτι κρέπες που δεν θα τις πετύχεις αλλού. Και βάζουν δίπλα τους και κοκτέιλ.

«Bonbon»: Kουκλίστικες κρέπες

Σ’ αυτό το χαριτωμένο στέκι στο Κουκάκι φτιάχνουν κάτι κρέπες που δεν θα τις πετύχεις αλλού. Και βάζουν δίπλα τους και κοκτέιλ.

«Bonbon»: Kουκλίστικες κρέπες - εικόνα 1

Δεν είναι μόνο ότι αν πέσεις πάνω του στον πεζόδρομο της Δράκου και το δεις με τα με τα φλοράλ σερβίτσια του, τα βαζάκια του και τα παραταγμένα cupcakes του νομίζεις ότι βγήκε ατόφιο από κάποια βιτρίνα της Laura Ashley. Είναι που το «Bonbon» κάνει τους πειραματισμούς του με κρέπες English breakfast, Danish (με αλεύρι με παντζάρι, καπνιστό σολομό, άνηθο και Philadelphia), με αλεύρι με μελάνι σουπιάς και γαρίδες, «του κουταλιού» με σπιτική μαρμελάδα και βουβαλίσιο καϊμάκι και πάει λέγοντας. Η καινούργια κρεπερί του Κουκακίου, μάλιστα, φτιάχνει και κοκτέιλ. Για να μείνουμε στο «ζαχαρωτό» κλίμα, να σας πούμε για το Kinky lollipop με βότκα καραμέλα και πορτοκάλι, το οποίο γαρνίρεται με ένα γλειφιτζούρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.