«Χτυπάμε» κέντρο με έκπτωση 20 – 30 %

Η κάρτα σου, σου ανοίγει το δρόμο για προσιτό φαγητό στο κέντρο της πόλης.

«Χτυπάμε» κέντρο με έκπτωση 20 – 30 %

Η κάρτα σου, σου ανοίγει το δρόμο για προσιτό φαγητό στο κέντρο της πόλης. Μεζέδες, ελληνικά και μεσογειακά πιάτα και έθνικ εκπλήξεις σε περιμένουν σε πλακόστρωτα, πεζοδρόμια, αυλές και τρίστρατα στην καρδιά της Αθήνας. Οι fusion γεύσεις του Άρη Τσανακλίδη στην «Kuzina» στην Αδριανού, η πανέμορφη αυλή του «2Μαζί» στην Πλάκα, τα μοντέρνα, μεσογειακών αποχρώσεων πιάτα του Βασίλη Βασιλείου στο «Μοno Restaurant» πίσω από τη Μητρόπολη, η αυλίτσα της «Αλεξάνδρειας» στην περιοχή του Μουσείου, το νόστιμο και με πολύ καλές πρώτες ύλες φαγητό του «Μusique Café & More» και πολλά ακόμη εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και ταβέρνες, τα οποία μπορεί να βρει κανείς κλικάροντας εδώ συμμετέχουν στο αθηνόραμα club και προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση από 20 έως και 30% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.