«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια

Η εντυπωσιακή all-day «κιβωτός» του Ομίλου Παπαθεοχάρη αγκυροβόλησε στη Γλυφάδα και άνοιξε τις πόρτες της.

«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια

Η εντυπωσιακή all-day «κιβωτός» του Ομίλου Παπαθεοχάρη αγκυροβόλησε στη Γλυφάδα και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της και να ανάψει τον ξυλόφουρνό της.

«Ark»: Με Mπαξεβάνη, θάλασσα και Αστέρια - εικόνα 1

Με αποικιακό στιλ, φωτεινός, άνετος, πολυτελής, ο all day χώρος που ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό την Πέμπτη 14/5 ο όμιλος Παπαθεοχάρη στα Αστέρια Γλυφάδας είναι όντως εντυπωσιακός. Με το «σκηνογραφικό» ντεκόρ του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τα custom made έπιπλα και τα αντικέ/exotic φωτιστικά, τη θαλασσινή, χωρίς να λείπουν και κάποια κρεατικά, ελληνική κουζίνα που υπογράφει ο Γιάννης Μπαξεβάνης (φωτό) -βλ. πίτες στον ξυλόφουρνο, γαυράκι με χαρουπόψωμο, σαρδέλες πάνω σε συκόφυλλο με κολοκυθάκι τουρσί, καλαμαράκι με ταμπουλέ και χούμους, ψάρια ημέρας στη σχάρα κ.ά.-, τα κοκτέιλ του Τεό Σπυρόπουλου που παίζουν επίσης με το ελληνικό στοιχείο (όπως λόγου χάρη ένα Mai Tai με σουμάδα) και τον specialty καφέ, το «Αrk», το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές ημέρες προτού ανοίξει, αξιοποιεί ένα πραγματικά μαγικό σημείο, μέσα στην πόλη και δίπλα στο κύμα.

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.