Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens»

Tα πιάτα του ταλαντούχου σεφ που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα του κηφισιώτικου bar-restaurant έρχονται με… πράσινο bonus.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens»

Tα πιάτα του ταλαντούχου σεφ που ανέλαβε πρόσφατα την κουζίνα του κηφισιώτικου bar-restaurant έρχονται με… πράσινο bonus.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης στο «Artisanal Lounge & Gardens» - εικόνα 1

Αν ο περασμένος χειμώνας αποκάλυψε ένα μοντέρνο θεατρικό σύμπαν με την υπογραφή των Μουρίκη-Γαβαλά και τα εξαιρετικά vintage έπιπλα, το καλοκαίρι στο «Artisanal Lounge & Gardens» «φωτίζει» έναν από τους πιο όμορφους κήπους της Κηφισιάς: καφές, φαγητό και ποτό τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες σερβίρονται στα τραπέζια που έχουν στηθεί γύρω από τη γυάλινη orangerie, με φόντο τα πελώρια δέντρα και τα λουλούδια. Η δε κουζίνα του η οποία, όπως είχαμε επισημάνει, ξεκίνησε με κάποιες αδυναμίες, περνά πλέον στα χέρια του πολύ καλού Δημήτρη Δημητριάδη, κι αυτό σημαίνει ενδιαφέρουσες νέες γεύσεις. Σε συνδυασμό με τα ωραία κοκτέιλ του Δημήτρη Κιάκου (βλ. «Gin Joint») προμηνύουν ένα καλό καλοκαίρι στο εστιατόριο των Φώτη Σεργουλόπουλου, Κώστα Σκουληκαράκη και Βαγγέλη Γερασίμου. Σύντομα θα δοκιμάσουμε το κουσκουσάκι με μελάνι σουπιάς, καλαμάρι και μάραθο, το κοτόπουλο με κριθαράκι a la provencale και άλλα πιάτα του μενού και θα σας έχουμε «φρέσκια» ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.