«Kάπα Οκτώ» under construction

Είναι η πρώτη άφιξη σε έναν -από ό,τι δείχνουν όλα- εντυπωσιακό πολυχώρο στο Μοναστηράκι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

«Kάπα Οκτώ» under construction

Πυρετώδεις εργασίες για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Το «Κάπα Οκτώ» του Ηλία Γώγου («2Μαζί») είναι η πρώτη άφιξη σε έναν πολυχώρο που εκτείνεται σε 3.500 τ.μ. στο Μοναστηράκι και που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό διαμόρφωση. Μάθαμε για κρεμαστούς κήπους στην είσοδο, ένα μπαρ-κοντέινερ στην εσωτερική αυλή, στα μεταλλικά τραπέζια της οποίας καφές και ποτό θα συνδυάζονται με διεθνών τόνων street food. Όσο για το εσωτερικό κομμάτι, εκτός από το εκεί χαλαρό cafe, θα «κρύβει» ένα χώρο για DJ sets και live στο κάτω του επίπεδο και ένα χώρο εκδηλώσεων με τη δική του γκαλερί στον επάνω –με μια κινητή, φωτισμένη μπουκαλιέρα να το διατρέχει και να δίνει τον τόνο. Το «Κάπα Οκτώ» δεν θα αργήσει ν’ ανοίξει τις πόρτες του, ενώ σε περίπου ενάμιση μήνα στα γύρω από την αυλή κτίρια θα αφιχθούν ένα wine bar, ένα ιταλικό εστιατόριο (όπου θα μπαίνεις και από την Άστιγγος) και μια gelateria. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.