Opening για το «Akanθus» στις 30/4

Το διαχρονικό καλοκαιρινό club restaurant εγκαινιάζει την δεύτερη σεζόν της λειτουργίας του στην Ακτή του Ήλιου.

Opening για το «Akanθus» στις 30/4

Το διαχρονικό καλοκαιρινό club restaurant εγκαινιάζει την δεύτερη σεζόν της λειτουργίας του στην Ακτή του Ήλιου.

Opening για το «Akanθus» στις 30/4 - εικόνα 1

Μετακομίζοντας, πέρυσι τέτοια εποχή, από τη Γλυφάδα στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, το δημοφιλές club restaurant «Akanθus» κέρδισε τις εντυπώσεις στην παραλιακή, λειτουργώντας με επιτυχία σε ένα απλό όσο και κομψό setting, πάνω στα ξύλινα decks και δίπλα στην άμμο, μεταδίδοντας στους θαμώνες τους την ελαφράδα της καλοκαιρινής διασκέδασης. Πιστό στο mainstream ύφος του ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη νέα καλοκαιρινή σεζόν με ένα opening party την Πέμπτη 30/4. Για φέτος το πρόγραμμά του περιλαμβάνει την μεταγραφή του party Sex Me Up (κάθε Τετάρτη) τα καλοκαιρινά live του Θοδωρή Φέρρη (κάθε Πέμπτη), το Suxu Muxu party (Παρασκευές) καθώς και τα Loud & Proud parties (Κυριακές). Η κουζίνα (σεφ ο Δημήτρης Παυλίδης) κινείται πάντα σε μεσογειακό δρόμο με προτάσεις όπως μελένιο χταπόδι με καπνιστή φάβα, χαλούμι με μαρμελάδα ροδάκινου και δυόσμο, ταλιατέλες με θαλασσινά, σολομό με πουρέ αρακά με εστραγκόν, μπριζολάκι ιβηρικού χοιρινού με πλιγούρι και καραμελωμένο φινόκιο κ.α. Ασφαλώς, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το «Akanθus» θα λειτουργεί ως beach bar, εξυπηρετώντας τους λάτρεις της παραλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Akanθus

Ακτή Αλίμου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.