«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι...

...και στη μέση θάλασσα. Ο Naruse Fumiaki και ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφουν από κοινού το μενού «ΕcstaSEA γεύσης», που σερβίρεται για τέσσερις Πέμπτες και στα δυο εστιατόρια.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι...

... και στη μέση θάλασσα. Τα δύο εστιατόρια προτείνουν για τις Πέμπτες του Μάη ένα μενού διπλής κατεύθυνσης.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι... - εικόνα 1
King crab tartar (Naruse Fumiaki)

Ο Naruse Fumiaki και ο Λευτέρης Λαζάρου υπογράφουν από κοινού το μενού «ΕcstaSEA γεύσης», το οποίο αποτελείται από επτά πιάτα με αναφορές στην Ασία, την Ευρώπη και την Ελλάδα, ενώνοντας την Κηφισιά με το Μικρολίμανο και δύο ομολογουμένως διαφορετικές μεταξύ τους γευστικές φιλοσοφίες.

«Rakkan» και «Varoulko» στο ίδιο τραπέζι... - εικόνα 2
Σουπιά με λάδι κύμινου (Λευτέρης Λαζάρου)

Η σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαβράκι δίνει πάσα στο λαβράκι καρπάτσιο, το βασιλικό καβούρι με tobikο και truffle yuzu sauce στην ψητή σουπιά με λάδι κύμινου και το χιλιανό λαβράκι σε σάλτσα σαμπάνιας με miso στο χριστόψαρο με τσορίθο – για το γλυκό πρέπει να διαλέξετε «πλευρά». Το θαλασσινό συμμαχικό set menu θα κοστίζει € 58 ανά άτομο και θα σερβίρεται ταυτόχρονα στο «Rakkan» και στο «Varoulko Seaside» από το βράδυ της Πέμπτης 7/5 και για τις τρεις επόμενες Πέμπτες του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.