Με το αθηνόραμα club στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2015

Επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους σας πληρώνετε ένα εισιτήριο ανά δύο άτομα, ενώ έχετε και έκπτωση στις παράλληλες εκδηλώσεις της νόστιμης ανοιξιάτικης γιορτής που θα στηθεί κάτω από τα φουγάρα της Τεχνόπολης από τις 8 μέχρι τις 10/5.

Με το αθηνόραμα club στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2015

Με εκατόν είκοσι Έλληνες παραγωγούς-εκθέτες, γκουρμέ street food, γλυκούς πειρασμούς, μαθήματα μαγειρικής, σεμινάρια και εργαστήρια γεύσης και πολύ ενδιαφέρουσες γευσιγνωσίες το καταξιωμένο γευστικό φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις επιστρέφει στο Γκάζι, πιστό στο ανοιξιάτικο ραντεβού του. Επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του αθηνόραμα club πληρώνετε ένα εισιτήριο ανά δύο άτομα, ενώ έχετε και έκπτωση στις παράλληλες εκδηλώσεις της νόστιμης ανοιξιάτικης γιορτής που θα στηθεί κάτω από τα φουγάρα της Τεχνόπολης από τις 8 μέχρι τις 10/5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.