Γεύση από Πειραιά με έκπτωση 20%

Πάρτε την κάρτα σας, κατηφορίστε προς το λιμάνι και δέστε κάβο σε θαλασσινό, δημιουργικό ή… ταϊλανδέζικο έδαφος.

Γεύση από Πειραιά με έκπτωση 20%

Πάρτε την κάρτα σας, κατηφορίστε προς το λιμάνι και δέστε κάβο σε θαλασσινό, δημιουργικό ή ταϊλανδέζικο έδαφος. Το αθηνόραμα club στην περιοχή του Πειραιά έχει να σας προτείνει δείπνο στον ιστορικό και ταυτόχρονα σύγχρονο και δημιουργικό «Βασίλαινα» (φωτό), στην κουζίνα του οποίου ο Ρενάτο Μεκόλι κάνει εξαιρετική δουλειά. Αν προτιμάτε χάζι στα κατάρτια του Μικρολίμανου, ο κλασικός, κλασικότατος «Ιστιοπλοϊκός» παραμένει σταθερός στη θέση του –μαζί με τη θαλασσινή του γευστική πρόταση. Αλλά υπάρχει και μια τρίτη οδός που καταλήγει στην… Ταϊλάνδη. Το «Rouan Thai» είναι μια ταϊλανδέζικη ταβέρνα που μαγειρεύει ένα από τα καλύτερα pad thai που θα βρείτε στην πόλη, αρωματικές, καυτερούτσικες και μη σούπες, κι ωραίο μοσχάρι με κόκκινο κάρι. Με την επίδειξη της κάρτας μέλους θα έχετε έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού σας. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.