Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia»

Η «μαφιόζικη» γευστική ομάδα του Ηλία Σκουλά έχει το επόμενό της concept –κι αυτό είναι ψαροφαγικό- στο… ναυπηγείο.

Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia»

Η «μαφιόζικη» γευστική ομάδα του Ηλία Σκουλά έχει το επόμενό της concept –κι αυτό είναι ψαροφαγικό- στο… ναυπηγείο.

Στα σκαριά το θαλασσινό «αδερφάκι» του «Food Mafia» - εικόνα 1

Είναι γεγονός: το «Food Mafia» της Γλυφάδας ετοιμάζει το θαλασσινό αντίπαλο δέος του. Το οποίο μάλιστα, από ό,τι μαθαίνω, θα είναι πολύ κοντά του. Η διαμόρφωση του χώρου, που θα έχει ένα χαρακτηριστικό όνομα με μεγάλο «εκτόπισμα», ξεκινάει άμεσα. Το νέο ποντοπόρο «σκαρί» του Ηλία Σκουλά και της ομάδας του θα έχει ανοικτή κουζίνα, όπου θα δίνει τον τόνο ένας ξυλόφουρνος αντίστοιχος με εκείνον του αδερφού εστιατορίου, και ανάλογα μοντέρνα γευστική λογική με πολυσυλλεκτικές/διεθνείς αποχρώσεις, εστιάζοντας αυτή τη φορά στο ψάρι. Οι πρώτες προβλέψεις μιλάνε για opening στα τέλη του Μαΐου, και σύντομα, με το project σε πλήρη εξέλιξη, θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.