Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich

Ένα νέο spot στην οδό Βουλής φτιάχνει σάντουιτς με πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich

Ένα νέο spot στην οδό Βουλής φτιάχνει σάντουιτς με πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich - εικόνα 1

Ένα σάντουιτς δεν είναι διόλου απλό πράγμα. Έχει άπειρες συνδυαστικές δυνατότητες^ έχει και την τέχνη του. Αυτό πρεσβεύει το «Metropolis Sandwich», που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στο Σύνταγμα ενδιαφέροντα γευστικά remixes με πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα: ψητό χοιρινό και γραβιέρα Τήνου, καρπάτσιο από αντρεκότ σε φρυγανισμένο ψωμί με άρωμα λευκής τρούφας, τσιαμπάτα με παστουρμαδέλα, φέτα και αγγουράκι τουρσί και πάει λέγοντας.

Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich - εικόνα 2

Εκτός των σάντουιτς παίζουν και burgers με κοτόπουλο και σάλτσα Savora ή με μοσχαρίσιο κιμά, καπνιστή πανσέτα και κασέρι Bόλου. Και τα μεν και τα δε μπορείς είτε να τα πάρεις μαζί σου είτε να τα δοκιμάσεις επί τόπου, καθισμένος στην τραπεζαρία του. Λειτουργεί ώρες καταστημάτων.

Βουλής 9-11, Σύνταγμα, 2103222122.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.