Άνοιξη στα «TGI Fridays»

Αέρας γευστικής ανανέωσης φυσάει τόσο στην κουζίνα όσο και στη μπάρα των American-style χώρων.

Άνοιξη στα «TGI Fridays»

Αέρας γευστικής ανανέωσης φυσάει τόσο στην κουζίνα όσο και στη μπάρα των American-style χώρων.

Άνοιξη στα «TGI Fridays» - εικόνα 1

Έχουν σίγουρα τα classics τους, όμως τα «TGI Fridays» ανανεώνουν συχνά το γευστικό τους ρεπερτόριο. Η φετινή άνοιξη, λοιπόν, για τους κρεατολάτρεις φέρνει ένα νέο burger ονόματι French dip με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά και ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου, καθώς επίσης και Bacon crusted ribs με σάλτσα Τennessee BBQ, ενώ το «living well» κομμάτι του μενού εμπλουτίζεται με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο σε ταχίνι, ψητό σολομό με σάλτσα μουστάρδας, αλλά και τόνο είτε με tortilla chips και guacamole (ahi tuna crisps) είτε σε μια πλούσια σε υλικά και γεύση ahi tuna salad (φωτό). Με τον αέρα ανανέωσης να φυσάει και στην μπάρα, στην κοκτεϊλική κολεξιόν φιγουράρει αυτόν τον καιρό μια νέα Margarita και τα πολύ καλοκαιρινά Carribean rum punch και Mango lemonade shaker.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.