«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

Γεύσεις Ινδίας, μαθήματα και αρωματικό τσάι από τις 25 έως και τις 29/3 στο resort της Βουλιαγμένης.

«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

Γεύσεις Ινδίας, μαθήματα και αρωματικό τσάι από τις 25 έως και τις 29/3 στο resort της Βουλιαγμένης.

«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι - εικόνα 1

Σε ινδικό... θόλο ο Αστέρας από τις 25 έως και τις 29/3 με καλεσμένους τον ιδιοκτήτη επτά εστιατορίων στη Βομβάη και γκουρού της διαφήμισης Prahlad Kakar και τον master chef Bhairav Singh: στο πλαίσιο του ινδικού φεστιβάλ του «Αstir Palace» το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής (26-28/3, 11.30 π.μ.-1.30 μ.μ., € 30 το άτομο) και να γνωρίσει το ινδικό τελετουργικό του τσαγιού (καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, 5.30-6.30 μ.μ., € 10 το άτομο), αλλά και να δοκιμάσει, τα βράδια –την Κυριακή και το μεσημέρι– πολλές συνταγές που αντανακλούν μια πλουσιότατη γευστική κουλτούρα. Στην ουσία δεν είναι μία κουζίνα^ είναι πολλές. (Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108902000)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.