Διεκδίκησε ένα από τα 4 δωρεάν τραπέζια στη La Pasteria!

Το αθηνόραμα club σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα δωρεάν τραπέζια για δύο άτομα σε όποιο κατάστημα La Pasteria θέλεις.

Διεκδίκησε ένα από τα 4 δωρεάν τραπέζια στη La Pasteria!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου πιάτο στη La Pasteria; Carbonara; Pollo con gremolata; Μήπως Pasta mista;
Το αθηνόραμα club σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα δωρεάν τραπέζια για δύο άτομα σε όποιο κατάστημα La Pasteria θέλεις, αρκεί να μπεις στο facebook, να μας πεις ποιο είναι το πιάτο της La Pasteria που προτιμάς και να κάνεις share το post.

Δες τον κατάλογο της La Pasteria εδώ

Γενικοί όροι:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο τα μέλη του αθηνόραμα Club που έχουν κάρτα σε ισχύ και θα δηλώσουν συμμετοχή από 20/03/2015 έως και 30/03/2015.
  • Οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31/03/2015.
  • Όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω facebook.
  • Οι νικητές θα πρέπει να δώσουν έναν έγκυρο αριθμό κάρτας μέλους και μία διεύθυνση για να παραλάβουν μία πρόσκληση και να εξαργυρώσουν το δώρο τους.
  • Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στο https://www.facebook.com/athinoramaclub στις 31/03/2015.
  • Η επίδειξη της πρόσκλησης πριν την παραγγελία είναι απαραίτητη για την εξαργύρωση του δώρου.
  • Οι προσκλήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν καθημερινά μέχρι και τις 31/12/2015.
  • Οι προσκλήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα καταστήματα La Pasteria, εκτός από το κατάστημα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
  • Δε χρειάζεται κράτηση για τη χρήση της πρόσκλησης.
  • Κάθε πρόσκληση ισχύει για δύο άτομα και για κατανάλωση έως και 50€.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.