Εξελίσσεται συνεχώς η κουζίνα του Olivier Campanha στο εστιατόριό του στο Κολωνάκι. Εκτός του ότι σεζόν με τη σεζόν γίνεται πιο εκφραστική και πιο φινετσάτη, ο σεφ πλέον αποτυπώνει το γαστρονομικό προφίλ του εστιατορίου του σε ένα μενού degustation εννέα σταδίων (€ 70 το άτομο, συνοδευτικό κρασί € 25) που κρατά το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το σοκολατένιο του φινάλε. Δεν θα σας τα πούμε όλα, αλλά εκείνο το παλαιωμένο ριζότo Acquerello με τον δίσκο από ζελέ γλυκού σαμιώτικου κρασιού και τα μανιτάρια king trumpets είναι καταπληκτικό. Το ίδιο και Roger Rabit 16, κουνέλι σε τρεις εκδοχές, μπούτι τυλιγμένο σε μπόλια, μπούτι με σάλτσα τσίλι και σιγομαγειρεμένο φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας. Το ψήσιμο (σε ένα κρέας που στεγνώνει τόσο εύκολα) είναι απλώς εξαιρετικό και το γευστικό του βάθος αξιοσημείωτο.
«F+W by Olivier Campanha»: Ώρα για degustation
Εκτός του ότι σεζόν με τη σεζόν η κουζίνα του γίνεται πιο εκφραστική, ο σεφ πλέον αποτυπώνει το γαστρονομικό προφίλ του εστιατορίου του σε ένα μενού 9 σταδίων.