Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento»

Μια σούπα ανά εβδομάδα για αποτοξίνωση, νηστεία και χαμηλή σε θερμίδες, νόστιμη ζεστασιά που έρχεται σε μπολάκι.

Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento»

Μια σούπα ανά εβδομάδα για αποτοξίνωση, νηστεία και χαμηλή σε θερμίδες, νόστιμη ζεστασιά που έρχεται σε μπολάκι.

Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento» - εικόνα 1

Είναι πολύ ωραίο πράγμα οι σούπες. Μαγικά αναζωογονητικές. Κάπως έτσι σκέφτονται και στο «Yoko Sushi & Bento» που πλέον εκτός από το κατάστημα του Κολωνακίου έχει κι ένα δεύτερο, μόνο για delivery στους Αμπελόκηπους (Μ. Σπηλαίου 21, 2106466736), εξ ου και ξεκίνησαν τις Yoko soup-super weeks τους. Πέντε εβδομάδες με πέντε διαφορετικές σούπες (θα «παίζει» μία ανά εβδομάδα) με φασολάκια edamame, tofu, σπανάκι, μανιτάρια, καρότα, πιπεριές, noodles ρυζιού κ.α. χαμηλές σε θερμίδες και λιπαρά, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, ακούγονται ωραία ιδέα τόσο για όσους νηστεύουν ή επιλέγουν να κάνουν αποτοξίνωση από το κρέας, όσο και για όσους θέλουν ένα γεύμα ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό. Κι έρχεται και σε καλή στιγμή. Για καιρό στην Αθήνα δεν ήμασταν οι μεγαλύτεροι φαν της σούπας, τώρα όμως σιγά-σιγά τα πράγματα αλλάζουν. Όσοι πιστοί, λοιπόν, βουτήξτε το κουτάλι σας σε μια βελουτέ λαχανικών με lime, μια σούπα με ramen και λαχανικά, μια miso soup ή μια detox σούπα λαχανικών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.