«Satyrus by Cv»: ένα μπαρ με διονυσιακά vibes

Μόλις άνοιξε στην Κωνσταντινουπόλεως με 130 ετικέτες στην κάβα του και πιάτα που μπορεί να φας με μαχαιροπίρουνα ή σε στιλ fingerfood, ανάλογα με τη διάθεση.

«Satyrus by Cv»: ένα μπαρ με διονυσιακά vibes

Μόλις άνοιξε στην Κωνσταντινουπόλεως με 130 ετικέτες στην κάβα του και πιάτα που μπορεί να φας με μαχαιροπίρουνα ή σε στιλ fingerfood, ανάλογα με τη διάθεση.

«Satyrus by Cv»: ένα μπαρ με διονυσιακά vibes - εικόνα 1

Αφότου το «CV» μετακόμισε στη Χατζηγιάννη Μέξη στην περιοχή του Χίλτον και μας ξανασυστήθηκε ως αποσταγματο-συλλεκτικό CV Distiller (η κολεξιόν των ουίσκι είναι απλά εξαιρετική για τα αθηναϊκά δεδομένα), τη θέση του στον Κεραμεικό πήρε, λίγο αργότερα, ένας… σύντροφος του Διόνυσου. Το αδερφό «Satyrus by CV», που κάνει τα πρώτα του βήματα στην Κωνσταντινουπόλεως, είναι ένα μπαρ που δίνει έμφαση στο κρασί συνοδεύοντάς τις 130 περίπου ετικέτες της λίστας του (την έχει επιμεληθεί η Μαριέττα Λαγουνάρη), με ταιριαστά πιάτα που μπορεί να φας με μαχαιροπίρουνα ή σε στιλ fingerfood –μια tagliata σε μαγιονέζα τόνου, ας πούμε, με ψιλοκομμένες πατάτες και πιτούλες. Θα βρεις πάντως και ποτά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.