«Τζίτζικας και Μέρμηγκας»: Σβήνει κεράκια και κερνάει τυριά!

Μια ποικιλία ελληνικών τυριών θα σας τρατάρουν, με αφορμή τα 20α τους γενέθλια, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στα Άνω Πατήσια και στο Σύνταγμα. Το τελευταίο, μέχρι τις 11/3, έχει για εξτραδάκι γεύσεις Λακωνίας.

«Τζίτζικας και Μέρμηγκας»: Σβήνει κεράκια και κερνάει τυριά!

Μια ποικιλία ελληνικών τυριών θα σας τρατάρουν, με αφορμή τα 20α τους γενέθλια, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στα Άνω Πατήσια και στο Σύνταγμα. Το τελευταίο, μέχρι τις 11/3, έχει για εξτραδάκι γεύσεις Λακωνίας.

«Τζίτζικας και Μέρμηγκας»: Σβήνει κεράκια και κερνάει τυριά! - εικόνα 1

Τα «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την ίδρυσή τους και κερνάνε. Στις τέσσερις όμορφες μοντέρνες ταβέρνες που μοιράζονται το επιτυχημένο και σταθερό, νέο-νοσταλγικού στιλ, γευστικό concept θα σας τρατάρουν αυτό τον καιρό μια ποικιλία ελληνικών τυριών από την Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Ήπειρο, την Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Τα εορταστικά ραντεβού με την ελληνική τυροκομική παράδοση είναι στις 9-15/3 στην Κηφισιά, στις 16-22/3 στο Χαλάνδρι, στις 23-29/3 στο Σύνταγμα και στις 20/3-5/4 στα Πατήσια.

Από την Παρασκευή 6/3 μέχρι την Τετάρτη 11/3, πάντως, έχετε έναν έξτρα λόγο να κάνετε μια στάση στο κατάστημα της Μητροπόλεως: με αφορμή των έκθεση Λακωνικών προϊόντων που διοργανώνεται στο Σύνταγμα με πρώτες ύλες της λακωνικής γης ετοιμάζουν σαλάτα Ταϋγέτου με πέστροφα Γεροντίδη, μαρούλι, iceberg, λάχανο κατσαρό, πορτοκάλι, ηλιόσπορους και σάλτσα λευκού μπαλσάμικου, στριφτάδια Αδαμαντίνα με κρασάτο κόκκορα, παραδοσιάκα Λακωνικά ζυμαρικά με κόκκορα σιγομαγειρεμένο σε ροζέ κρασί κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα

Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Αγ. Γεωργίου & Αισχύλου 26, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, κέντρο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.