O Xάρης Δάρρας φιναλίστ του Bacardi Legacy

Θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για τον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού κοκτέιλ του Bacardi.

O Xάρης Δάρρας φιναλίστ του Bacardi Legacy

Θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για τον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού κοκτέιλ του Bacardi.

O Xάρης Δάρρας φιναλίστ του Bacardi Legacy - εικόνα 1
O Xάρης Δάρρας ανάμεσα στους κριτές Daniele Dalla Pola, David Cordoba (αριστερά) και Γιάννη Κοροβέση και Philop Biscoff (δεξιά)

H συνταγή της επιτυχίας στην προκειμένη περίπτωση συνδυάζει Bacardi Superior Rum, St. Germain Elderflower Liqueur, χυμό από lime, χυμό από ανανά, σπιτικό μελόξυδο από σαμπάνια και ελάχιστη Worcestershire. Το εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Manu Chao «Clandestino» του Χάρη Δάρρα κέρδισε στα σημεία τα επίσης πολύ αξιόλογα κοκτέιλ του Αλέξανδρου Γκικόπουλου, του Μάριου Ηλιόπουλου και του Ξαβιέ Μισαηλίδη στον ελληνικό τελικό του Bacardi Legacy Global Cocktail Competition, και θα «μεταναστεύσει» μαζί με τον δημιουργό του στην Αυστραλία για να βρεθεί στις 3/5, μαζί με άλλους 35 bartenders από όλο τον κόσμο, στον διεθνή τελικό.

photo credit: Studio Panoulis

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.