Δύο μουσικές βραδιές στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

To κρεατοφαγικό εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς την Παρασκευή ποπ-ροκάρει με τους Walkmen the Band και το Σάββατο τζαζίζει με τον Αδάμ Τσαρούχη.

Δύο μουσικές βραδιές στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club»

To κρεατοφαγικό εστιατόριο της Κάτω Κηφισιάς την Παρασκευή ποπ-ροκάρει με τους Walkmen the Band και το Σάββατο τζαζίζει με τον Αδάμ Τσαρούχη.

Δύο μουσικές βραδιές στο «Τηλέμαχος ΒΒQ Club» - εικόνα 1

Στο «Τηλέμαχος Βarbeque Club» το μενού έχει συχνά και ζωντανή μουσική, κι αυτό το Παρασκευοσάββατο δεν πάει πίσω. Την Παρασκευή 27/2 στη σκηνή του εστιατορίου της Κάτω Κηφισιάς επιστρέφουν οι Walkmen the Band με ένα κεφάτο ελληνικό ποπ και ροκ πρόγραμμα με στοιχεία dance, latin, disco και reggae, αλλά και τραγούδια της Eurovision της δεκαετίας του 90, ενώ ο Γιώργος Τσιλιγκίρης προτείνει ένα μενού με μόλις € 20 το άτομο (μοσχαρίσιο καρπάτσιο με σαλάτα ρόκα, παπαρδέλες με βοδινό ραγού, το beef burger του «Tηλέμαχου» και γλυκό ημέρας). Η επόμενη μέρα, το Σάββατο 28/2 έχει άλλο μουσικό mood: με τον Αδάμ Τσαρούχη (φωτό), τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη στα τύμπανα, η jazzy διαδρομή συνδυάζει κομμάτια των Jamie Cyllym, Michael Bubble και Frank Sinatra, με ελληνικές διασκευές αλλά και κομμάτια από το προσωπικό δίσκο του Αδάμ Τσαρούχη «Σαν ταινία» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.