«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας

Ένα μικρό, μινιμαλιστικό sushi bar έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό στην οδό Κύπρου.

«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας

Ένα μικρό, μινιμαλιστικό sushi bar έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό στην οδό Κύπρου.

«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας - εικόνα 1

Καθεστώς το sushi τελευταία στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και τα openings συνεχίζονται: στη Γλυφάδα πετύχαμε ένα νέο sushi bar ονόματι «Kazoku», με αφαιρετικό στιλ και κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, casual, χαλαρή διάθεση και ένα μενού που συνδυάζει σούσι κλασικό και με new style πινελιές, ταρτάρ, yakitori –aka γιαπωνέζικο σουβλάκι– και yakisoba noodles. Το μικρό σχετικά «Kazoku» (που πάει να πει «οικογένεια») επεκτείνει τα τραπέζια του και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη στοά του εμπορικού, από προχθές κάνει και delivery στη γύρω περιοχή, ενώ μέσα στην άνοιξη θα αποκτήσει και μπάρα. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.