Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο

Η γνωστή έκθεση κρασιού επιστρέφει στις 7-9/3 κι έχει μαζί της μια Athens Wine week, η οποία στην ουσία την… προλογίζει, ξεκινώντας από τη 1/3, με μια σειρά οινικών εκδηλώσεων.

Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο

Η γνωστή έκθεση κρασιού επιστρέφει στις 7-9/3 κι έχει μαζί της μια Athens Wine week, η οποία στην ουσία την… προλογίζει, ξεκινώντας από τη 1/3, με μια σειρά οινικών εκδηλώσεων.

Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο - εικόνα 1

Απευθυνόμενο τόσο σε οινόφιλους όσο και σε επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού, το Οινόραμα επιστρέφει φέτος συγκεντρώνοντας πάνω από 130 οινοποιεία και παρουσιάζοντας νέες κυκλοφορίες, σημαντικές φιάλες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, αλλά και, για πρώτη φορά, ελαιόλαδα Ελλήνων οινοποιών. Πέρα από την ίδια την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 7-9/3, φέτος διοργανώνεται παράλληλα και η Athens Wine Week, η οποία ξεκινάει στη 1/3, προλογίζοντας στην ουσία το Οινόραμα, με μια σειρά εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης (κυρίως wine restaurants και wine bars), ανάμεσα στις οποίες γευσιγνωσίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις και εκθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.athenswineweek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.