«Yoko Sushi & Bento» εις διπλούν

To sushi place της Πατριάρχου Ιωακείμ έχει πλέον κι ένα αδερφάκι στους Αμπελόκηπους. Έχει και καινούργιες γευστικές προτάσεις.

«Yoko Sushi & Bento» εις διπλούν

To μικρό sushi place του Γιώργου Πουρνάρα και του Νίκου Αθανασόπουλου που βγάζει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι (Π. Ιωακείμ, 39, 2103424654) απέκτησε πρόσφατα κι ένα αδερφάκι –μόνο για delivery αυτό– στους Αμπελόκηπους (Μ. Σπηλαίου 21, 2106466736). Το casual, οικονομικό ιαπωνικό concept πρόσφατα μάλιστα, δίπλα στα inside out maki, τα nigiri, τις σαλάτες και τα noodles πρόσθεσε και δύο σούπες, μια πυκνή βελουτέ καρότου με ελάχιστο τζίντζερ και μια χορταστική beef noodle soup με σπανάκι, καρότο και λίγο λέμονγκρας, ενώ σύντομα το μενού θα εμπλουτίζεται με μια έξτρα συνταγή σούπας που θα αλλάζει ανά εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.