Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20%

Το εντυπωσιακό ρεστοράν της Κηφισιάς, που στην ενδιαφέρουσα γευστική του προσέγγιση συνδυάζει στοιχεία ιαπωνικής και ταϊλανδέζικης κουζίνας, συμμετέχει στο αθηνόραμα club.

Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20%

Το εντυπωσιακό ρεστοράν της Κηφισιάς, που στην ενδιαφέρουσα γευστική του προσέγγιση συνδυάζει στοιχεία ιαπωνικής και ταϊλανδέζικης κουζίνας, συμμετέχει στο αθηνόραμα club.

Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Είναι ιντριγκαδόρικος ο φετινός γευστικός προσανατολισμός του «Oozora». Στο μενού του ντιζαϊνάτου κηφισιώτικου εστιατορίου με τις λιτές γεωμετρίες φυσάει «μικτός» αέρας Τόκιo και Μπανγκόκ. Ταϊλανδέζικων τόνων ταρτάρ και black cod, pad thai και κάρι συναντούν το σούσι σε ένα ενδιαφέρον concept με fusion τόνους που φέρει την υπογραφή του πολύ καλού Γιώργου Βενιέρη. Μια ο δημοφιλής χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, μπορείτε επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους σας να δοκιμάσετε, μαζί με την παρέα σας, την κουζίνα του με έκπτωση € 20 %. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.