Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage»

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο loft του café-restaurant στις 18/2 κι ένας κινέζικος δράκος θα κόβει βόλτες στην Ερμού.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage»

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο loft του café-restaurant στις 18/2 κι ένας κινέζικος δράκος θα κόβει βόλτες στην Ερμού.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage» - εικόνα 1

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή παρέα με το Wok Shop μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο ντυμένο σε κόκκινα και χρυσά ειδικά για την περίσταση loft του «Collage», στην οδό Καπνικαρέας στις 18/2. Οι σεφ του αγαπημένου ασιατικού food market των βορείων προαστίων θα υποδεχτούν το έτος του προβάτου με springs rolls και πουγκιά λαχανικών με σάλτσα γλυκού τσίλι (€ 2), gyozas (dumplings στον ατμό) με λαχανικά (€ 2), mendake noodles με λαχανικά, μανιτάρια, πιπεριά, σόγια, φιστικέλαιο και σησαμέλαιο (€ 5) και κοτόπουλο με σάλτσα από δαμάσκηνα με ρίζες μπαμπού, καλαμπόκι και jasmine rice (€ 5,5). H μπάρα θα σερβίρει Takara Sake Mojito (με σάκε, μοσχολέμονο και φύλλα δυόσμου) και μπίρα Tsingtao. Όσο για τα tunes, τα οποία αναλαμβάνει ο μουσικός συντάκτης και παραγωγός Γιώργος Δημητρακόπουλος (Radio Doc), θα είναι ένα mix dance, pop exotica και tropical μουσικής. Το πάρτι ξεκινάει στις 7 μ.μ. κι έχει για «κερασάκι» κινέζικη street art, henna tattoo artists και έναν… κινέζικο δράκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.