To σύνθημα είναι «all-day»

Μια νέα κατηγορία με μαγαζιά που σερβίρουν καφέ, ποτό και φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α».

To σύνθημα είναι «all-day»

Μια νέα κατηγορία με μαγαζιά που σερβίρουν καφέ, ποτό και φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α».

To σύνθημα είναι «all-day» - εικόνα 1

Ευέλικτοι, casual, χαλαροί, οι χώροι που συνδυάζουν καφέ, φαγητό και ποτό είναι πολύ βολικοί σε κάθε περίπτωση: ένα γρήγορο πρωινό εσπρεσάκι κι ένα ωραίο σνακ, σύντομο ή πιο μακρύ διάλειμμα από τη δουλειά, στάση μετά τα ψώνια για ανασυγκρότηση δυνάμεων, ή ένα ποτήρι κρασί και τσιμπολόγημα με φίλους πριν φύγεις το βράδυ για το σπίτι. Με non stop δράση και φιλικό κλίμα, τα all day spots, τα οποία συγκεντρώνει η νέα κατηγορία των ηλεκτρονικών οδηγών του «α» και τα οποία θα βρεις κλικάροντας εδώ, παίζουν σε πολλά γευστικά ταμπλό: από σαντουιτσάκια σε ριζότι και φιλέτα κι από εκεί σε χορτοφαγικές προτάσεις, tapas, ελληνικά μαγειρευτά…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.