Dinner in the sky: Τρώγοντας στα 50 μέτρα πάνω από την Τεχνόπολη

Μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία θα σας περιμένει τον Φεβρουάριο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: για αυτό το δείπνο θα χρειαστεί να προσδεθείτε.

Dinner in the sky: Τρώγοντας στα 50 μέτρα πάνω από την Τεχνόπολη

Μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία θα σας περιμένει τον Φεβρουάριο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: για αυτό το δείπνο θα χρειαστεί να προσδεθείτε.

Dinner in the sky: Τρώγοντας στα 50 μέτρα πάνω από την Τεχνόπολη - εικόνα 1

Στο www.dinnerinthesky.gr ένα ρολόι μετράει εδώ και αρκετές μέρες αντίστροφα για το πρώτο δείπνο σε ελληνικό έδαφος. Η μάλλον, για την ακρίβεια, σε ελληνικό ουρανό. Στις 14 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι η ειδική πλατφόρμα του Dinner in the sky θα ανυψωθεί 50 μέτρα πάνω από τη γη. Οι είκοσι δύο πρώτοι συνδαιτυμόνες του αιθέριου αυτού εστιατορίου θα σερβιριστούν μαζί με τα ζυμαρικά και το μοσχαρίσιο φιλέτο τους μια φοβερή θέα 360° και μια γερή δόση σασπένς, με την Ακρόπολη ακριβώς απέναντι. Το πολύ ιδιαίτερο αυτό concept έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Βέλγιο το 2007. Έκτοτε έχει φιλοξενηθεί ήδη σε 45 πόλεις σε όλο τον κόσμο, είτε περιοδικά, είτε σε πιο μόνιμα. Στην Αθήνα έρχεται με μακροπρόθεσμα πλάνα, περισσότερα για τα οποία θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.