Μadrid Fusion: μαγειρική σύνοδος κορυφής

Εκατοντάδες σεφ από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στις 2-4/2 στην Campo de las Naciones στη Μαδρίτη για το φετινό, 13ο κατά σειρά, Madrid Fusion.

Μadrid Fusion: μαγειρική σύνοδος κορυφής

Εκατοντάδες σεφ από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στις 2-4/2 στην Campo de las Naciones στη Μαδρίτη για το φετινό, 13ο κατά σειρά, Madrid Fusion. Οι αδερφοί Roca, οι Juan Mari και Elena Arzak, ο Ferran Andria, o Thomas Keller, ο Joel Robuchon, ο Daniel Patterson, ο Heston Blumenthal, o Pierre Gagnaire, ο Andoni Luis Aduriz και δεκάδες ακόμη μεγάλα ονόματα της διεθνούς μαγειρικής σκηνής θα συμμετάσχουν στις ομιλίες και στα workshops του γαστρονομικού συνεδρίου, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων, από τα φυλλώδη λαχανικά και τις τρούφες, στα σεβίτσε, το kobe beef και το ισπανικό σούσι κι από εκεί στην conceptual γαστρονομία και τους μηχανισμούς δημιουργικότητας. Η διοργάνωση μάλιστα για πρώτη φορά περιλαμβάνει ένα κομμάτι αφιερωμένο στην παραδοσιακή ισπανική κουζίνα, με τίτλο «Tasting Spain». Οι σεφ βλέπουν το μέλλον, αλλά δεν ξεχνούν και το παρελθόν. Περισσότερα στο www.madridfusion.net

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.