«The street burger» στην Μαρασλή

Μια μικρή σειρά υπέροχα burgers, εντελώς αλλιώτικα από τα άλλα έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Κολωνάκι.

«The street burger» στην Μαρασλή

Μια μικρή σειρά υπέροχα burgers, εντελώς αλλιώτικα από τα άλλα έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Κολωνάκι. Στο «Τhe street burger», ένα μίνι, wanna be meeting point με βιομηχανικό στιλ στη Μαρασλή, επαναπροσδιορίζουν το κλασικό χάμπουργκερ και δημιουργούν καινούργιες υπέροχες version: burger με ολόκληρο φιλεταρισμένο μπούτι κοτόπουλο σε σος τεριγιάκι, με φιλέτο μαριναρισμένου σολομού, με μανιτάρι porto bello –για τους vegetarians– και βέβαια ένα all time classic, σκληροπυρηνικό ζουμερό αμερικάνικο μπιφτέκι με 100% μοσχαρίσιο κιμά χωρίς καμία πρόσμειξη. Η συνταγή για τα θεϊκά χειροποίητα ψωμάκια-buns είναι του Λεωνίδα Βαμβακάρη που έστησε το μαγαζί και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Τρως όρθιος στην μπάρα, χαζεύοντας την κίνηση, ή παίρνεις το burger σου πακέτο. Όλα τα burgers γίνονται εκείνη τη στιγμή, τα υλικά είναι ολόφρεσκα, οι πατάτες δεν είναι προτηγανισμένες, οι συνοδευτικές σαλτσούλες είναι δικές τους, φτιάχνουν καθημερινά φρέσκες σαλάτες και, όταν κάνει κρύο, ετοιμάζουν σουπίτσα για να μας ζεστάνουν. Σε λίγο θα έχουν και delivery.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.