Επιστρέφει το «Breeder Feeder»

Αυτό το Σάββατο 31/1 το εστιατόριο της γκαλερί του Μεταξουργείου πατάει το restart με ένα χορτοφαγικό detox menu, αντιοξειδωτικό και βιταμινούχο, με την υπογραφή της Χριστίνας Κοτσιλέλου.

Επιστρέφει το «Breeder Feeder»

Αυτό το Σάββατο 31/1 το εστιατόριο της γκαλερί του Μεταξουργείου πατάει το restart με ένα χορτοφαγικό detox menu, αντιοξειδωτικό και βιταμινούχο, με την υπογραφή της Χριστίνας Κοτσιλέλου.

Επιστρέφει το «Breeder Feeder» - εικόνα 1

Η νέα χρονιά ξεκινάει χωρίς τύψεις στο «Breeder Feeder». Με detox διάθεση. H product designer, βασικό μέλος των Greece is for Lovers Χριστίνα Κωτσιλέλου, η οποία τα τελευταία χρόνια δηλώνει και part time chef, επιστρέφει στην ανοικτή κουζίνα του pop-up εστιατορίου της γκαλερί The Breeder για να προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές επιλογές, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες. Στο No regrets detox menu (€ 30 το άτομο) που μπορείτε να δοκιμάσετε το Σάββατο 31/1 «παίζουν» ταρτάρ αγγούρι, με άγρια μανιτάρια, lime και λάδι καρυδιού, μια σούπα καρότου, με γλυκοπατάτα, τζίντζερ και κύμινο, wrap μαρουλιού με couscous κουνουπίδι, φιστίκι Αιγίνης, φρέσκα μυρωδικά, κινόα με ρεβύθι, μπρόκολο, ραπανάκι τουρσί, γλυκό τσίλι και φουντούκι. Όσο για την ώρα του επιδορπίου, σας επιφυλάσσει τρούφες σοκολάτας με βούτυρο αμυγδάλου και κανναβόσπορου, κανέλα, κάρδαμο και πιπέρι.

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 302103317527.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.