Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015

Τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015

Τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015 - εικόνα 1

Στην δεύτερη φάση του παγκόσμιου project αναζήτησης ταλέντων του S.Pellegrino πέρασαν ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef τα τελευταία χρόνια στο εστιατόριο «Calypso» στην Ελούντα, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε το δικό του εστιατόριο, ο Μιχάλης Κίκης, sous chef στο «Bill & Coo» στη Μύκονο, ο Νίκος Μπίλλης, sous chef στο «Botrini’s» στην Αθήνα και ο Μιχάλης Μάρθας, chef de partie στο «Πεντελικόν», επίσης στην Αθήνα -στη φωτογραφία βλέπετε τα signature dishes με τα οποία υπέβαλαν συμμετοχή. Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ βρίσκονται ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους της γεωγραφικής ενότητας «Μεσογειακές χώρες» που θα αναμετρηθούν μαγειρικά στο Τελ Αβίβ την Καθαρά Δευτέρα 23/2 διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του S.Pellegrino Young Chef 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στις 25-27/6. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.