Στο χώρο του παλιού «Ιvy» στο Νέο Ψυχικό μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν αλίπαστα, αχινοσαλάτες, μαρίδες, καλαμαράκια και χταπόδια.
Πάνω στην Κηφισίας, στον χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το café-bar-restaurant «Ιvy» άνοιξε μόλις ένα θαλασσινό ταβερνάκι. Ο «Μπαρμπαμπούνης», τέκνο του Κώστα Κυριακόπουλου (βλ. «Deals» κ.α.) και του Λευτέρη Σπανάκη (βλ. «Liberty»), έχει στηθεί κάπως σαν αυλή παλιάς ελληνικής ταινίας, με τοίχους ζωγραφιστούς, καρέκλες με ψαθάκι, και σειρές από λαμπιόνια να διασχίζουν τη σάλα του. Όσο για τον κατάλογο, κρύβει φάβα με στιφάδο κάπαρης, αχινοσαλάτα, χωριάτικες μπρουσκέτες με μαριναρισμένο λαβράκι, λακέρδα και τσίρο κι άλλα μεζεδάκια του ούζου, τηγανιτές μαρίδες, μπαρμπούνια, σαρδέλες και χταπόδι στη σχάρα. Είναι ανοικτό και το μεσημέρι.