Winter omakase στο «Matsuhisa»

To χειμερινό set menu του ιαπωνικού εστιατορίου στον Αστέρα είναι δελεαστικό.

Winter omakase στο «Matsuhisa»

To χειμερινό set menu του ιαπωνικού εστιατορίου στον Αστέρα είναι δελεαστικό.

Winter omakase στο «Matsuhisa» - εικόνα 1

«Οmakase» στα γιαπωνέζικα σημαίνει «το αφήνω στα χέρια σου»^ αν αφήσετε το γεύμα ή το δείπνο σας στα «χέρια» της κουζίνας του «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, στο τραπέζι θα φτάσουν έξι πιάτα (€ 50 το άτομο), με το χειμερινό set menu να περιλαμβάνει τα εξής: salmon karashi, σαλάτα με γαρίδες και μανιτάρια, επιλογή από σούσι, το περίφημο, κλασικό πλέον, black cod του Nobu Matsuhisa, ταλιάτα anticucho και καραμέλα λευκής σοκολάτας με ξινόμηλο, σορμπέ από wasabi και μια πινελιά αψέντι, ένα επιδόρπιο με πολύ ωραίες ισορροπίες, το οποίο μάλιστα δοκιμάσαμε πρόσφατα και μας άρεσε πολύ.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Astir Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.