Ο Γιάννης Στανίτσας στο «T-Square»

Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος η κουζίνα του bar-restaurant του «Glyfada Golf Gardens» αλλάζει πρόσωπο, έχοντας πλέον στο τιμόνι της τον πολύ καλό Γιάννη Στανίτσα.

Ο Γιάννης Στανίτσας στο «T-Square»

Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος η κουζίνα του bar-restaurant του «Glyfada Golf Gardens» αλλάζει πρόσωπο, έχοντας πλέον στο τιμόνι της τον πολύ καλό Γιάννη Στανίτσα, και εστιάζοντας στο –πάντα δημοφιλές– κρέας. Το καινούργιο μενού του «T-Square» είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, μάθαμε όμως για πιάτα όπως τούρκικο πιλάφι σοτέ με θρακιώτικο καβουρμά και φιστίκια Αιγίνης, κόκορα κρασάτο με κόκκινα φρούτα και διάφορες ρίζες, κατσικάκι με λεβάντα, παραδοσιακές χυλοπίτες και γλυκόξυνο τυρί Ελασσώνας και Rib eye Iberico 45 ημερών με σάλτσα κόκκινου κρασιού και τρούφα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.