«Rakkan» after office

Το νέο umami lunch menu σε φιλικές τιμές είναι ένας λόγος να μπεις στη μεσημεριανή παρέα του εντυπωσιακού γιαπωνέζικου β.π. spot.

«Rakkan» after office

Το νέο umami lunch menu σε φιλικές τιμές είναι ένας λόγος να μπεις στη μεσημεριανή παρέα του εντυπωσιακού γιαπωνέζικου β.π. spot.

«Rakkan» after office - εικόνα 1

Η αέρινη κρεμαστή οροφή παίζει πολύ στη zen ατμόσφαιρα του Rakkan bar lounge restaurant, μαζί με τα υποβλητικά χρώματα του κηφισιώτικου meeting point. Συνυπολογίζουμε τη γιορτινή διακόσμηση, προσθέτουμε σ' αυτά το νέο Umami Lunch Menu κι έχουμε ένα spot που προσφέρεται για χαλαρά μεσημέρια και "ξεδωτικές" after office καταστάσεις. Τα Umami Lunch Menus των τεσσάρων πιάτων προσφέρονται σε τρεις επιλογές (των 35€ και 45€/άτομο και ποικιλία sashimi, nigiri, rolls των 80€ για δυο άτομα), με έμφαση στα ζεστά πιάτα για το πρώτο και στα κρύα για το δεύτερο, plus ένα ποτήρι κρασί σε όλα. Όλη η μεσημεριανή κάρτα, όμως, έχει friendly τιμές. Η κουζίνα προσδιορίζεται ως «γιαπωνέζικο fusion», εμείς θα προσθέταμε ότι παρά την εξωτική παρουσίαση, οι γεύσεις παραμένουν σε ήπιες και «φιλικές» για τον ελληνικό ουρανίσκο αποχρώσεις. Αυτά, από 1-6 μ.μ.. Όταν βραδυάζει, τα vibes ανεβαίνουν, τα shaker χτυπούν tiki cocktails και η παρτίστικη ατμόσφαιρα συγκεντρώνει πολλούς πιστούς της κοσμικής -και μη- παρέας των β.π.. Άλλωστε, τα κεφάτα πάρτι της Τετάρτης αποτελούν κοινό μυστικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.