Ρούμι καλεί σοκολάτα

Το «Comme il FauX bar» στην πλατεία Καρύτση στήνει γιορτινό σκηνικό για το τετ α τετ, το βράδυ της Πέμπτης 18/12, του Ron Barceló Imperial με τις σοκολάτες της Αργυρώς Κουτσού.

Ρούμι καλεί σοκολάτα

Το «Comme il FauX bar» στην πλατεία Καρύτση στήνει γιορτινό σκηνικό για το τετ α τετ, το βράδυ της Πέμπτης 18/12, του Ron Barceló Imperial με τις σοκολάτες της Αργυρώς Κουτσού. Θα σας προσφέρουν το πολυβραβευμένο, κεχριμπαρένιο δομινικανό ρούμι σε σφηνάκι για να το δοκιμάσετε, κι αν θέλετε στη συνέχεια μπορείτε να το παραγγείλετε στο μπαρ και να το εξερευνήσετε περαιτέρω: είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με αρώματα καραμέλας βουτύρου, αποξηραμένων κερασιών, βανίλιας και καραμελωμένων καρυδιών. Θα έχετε δε τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με μια σειρά από χειροποίητες σοκολάτες με μπαχαράτη ένταση ή/και βότανα όπως μαύρο και ροζ πιπέρι, κάρδαμο, καπνιστή πάπρικα Αριδαίας, μοσχοκάρυδο και κανέλα, αλλά και λουίζα, γαλλική μέντα, δυόσμο, φασκόμηλο…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.