«Da Bruno»: μέρες τρουφάτες

Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο εστιατόριο του Φαλήρου μέχρι τα Χριστούγεννα.

«Da Bruno»: μέρες τρουφάτες

Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο «Da Bruno» μέχρι τα Χριστούγεννα και μιας και τα τελευταία πέντε χρόνια κάνει δική του εισαγωγή, η κουζίνα του προτείνει αρκετά τρουφάτα πιάτα σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Στο ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου το πολύτιμο μανιτάρι αρωματίζει σπαράγγια με αβγά, μια βελουτέ πράσου με κρόκο αβγού, λευκές ταλιατέλες με φρέσκο βούτυρο λευκής τρούφας, μοσχαρίσιο φιλέτο με τυρί taleggio κ.ά., ενώ μπορείτε τα «ενισχύσετε», αν θέλετε, με έξτρα ποσότητα με € 4 ανά γραμμάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.