To «Inbi» πάει Γλυφάδα

Από την Τετάρτη 17/12 το δημοφιλές ιαπωνικό ρεστοράν θα το βρίσκουμε στα νότια προάστια με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα. Τι θα λέγατε για ένα Japan fashioned;

To «Inbi» πάει Γλυφάδα

Από την Τετάρτη 17/12 το δημοφιλές ιαπωνικό ρεστοράν θα το βρίσκουμε στα νότια προάστια με την ίδια ομάδα στην κουζίνα του και νέα πρόσωπα στη μπάρα.

To «Inbi» πάει Γλυφάδα - εικόνα 1

Επιστρέφοντας στην Αθήνα έπειτα από ένα ακόμη καλοκαίρι στην Costa Navarino, το γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant αποφάσισε μια ακόμη, εσωτερική αυτή τη φορά, μετακίνηση. Την Τετάρτη 17/12 πατάει χειμερινό restart όχι πια στο Κολωνάκι, αλλά στην οδό Λαζαράκη, στη Γλυφάδα. Στη νέα του έδρα η σχεδιαστική λογική κρατάει και πάλι τις γραμμές λιτές (το ντεκόρ υπογράφει η αρχιτέκτονας-interior designer Αμαλία Ποντίκα), με το yellow tail tataki με σος σόγιας-τρούφας, τη σιγομαγειρεμένη πανσέτα με γλάσο μελιού και yuzu, το σολομό με την σος γουασάμπι και πολλές παρτίδες σούσι να πλαισιώνονται με σκούρο ξύλο, γρανίτη και θεατρικούς φωτισμούς. Η κουζίνα του Ιnbi διατηρεί ατόφια την ομάδα της –executive chefs παραμένουν οι Παναγιώτης Τζιουρτζιούμης και Σταμάτης Σκριάπας (φωτό) και sushi chef ο Takaaki Otsuka–, το μπαρ όμως έχει νέα πρόσωπα: head bartenders ανέλαβαν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Παναγιώτης Φράγκος, ιδιαίτερα ταλαντούχοι και οι δύο.

Λαζαράκη 26, Γλυφάδα, 2109680606.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.