Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC

Οι επαγγελματίες και φίλοι του κρασιού μπορούν πλέον να μάθουν ταχύρυθμα τα μυστικά του αμπελώνα.

Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC

Οι επαγγελματίες και φίλοι του κρασιού μπορούν πλέον να μάθουν ταχύρυθμα τα μυστικά του αμπελώνα.

Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC - εικόνα 1

Απευθυνόμενο τόσο σε επαγγελματίες εκτός Αθηνών που off season είναι πιο εύκολο να έρθουν στην πρωτεύουσα όσο και σε σπουδαστές που θέλουν να συνεχίσουν τα μαθήματά τους, το νέο εκπαιδευτικό σχήμα που ξεκινάει στο Επαγγελματικό Κέντρο Οίνου και Αποσταγμάτων είναι γρήγορο κι ευέλικτο. Χάρη στο Winter School του WSPC μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει τα τρία πρώτα επίπεδα του WSET London (Foundation, Intermediate και Advanced) σε μόλις 15 (συνεχείς) ημέρες, παρακολουθώντας τα μαθήματα σε εντατική μορφή, ενώ αν έχει ήδη τους τίτλους σπουδών του πρώτου ή του δεύτερου επιπέδου, μπορεί να εγγραφεί στο αμέσως επόμενο. Εγγραφές μέχρι τις 14/1. Πληροφορίες: www.wspc.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.