ΙanosDeli: Φυλλομετρώντας… γεύσεις

Το καφέ του Ιανού στην Σταδίου εγκαινιάζει το Σάββατο 13/12 στις 3 μ.μ. το δικό του πρότυπο κατάστημα ελληνικών προϊόντων.

ΙanosDeli: Φυλλομετρώντας… γεύσεις

Το καφέ του Ιανού στην Σταδίου εγκαινιάζει το Σάββατο 13/12 στις 3 μ.μ. το δικό του πρότυπο κατάστημα ελληνικών προϊόντων. Στα ράφια του ΙanosDeli θα συναντήσετε τα αφεψήματα Anassa, την άγρια αγκινάρα στο ελαιόλαδο και το τουρσί των ασκορδουλάκων της ΑrtEat, τα σιρόπια και τα λικεράκια της Dinapoya, την μαστίχα και την τεντούρα της Fine Roots, τα προϊόντα τρούφας της Παυλίνας Κλαδοπούλου, το Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο G.E.T. και πολλά ακόμη αξιόλογα προϊόντα, καθώς επίσης και ιδέες art de la table και βιβλία γαστρονομίας. Θα προηγηθεί συζήτηση με θέμα «Η γαστρονομία ως πολιτιστικό αγαθό», στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιανού Νίκος Καρατζάς, ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, η διευθύντρια του περιοδικού Αλάτι και Πιπέρι Νανά Δαρειώτη, ο ιδρυτής των We Design Σέργιος Φωτιάδης και o ιδρυτής και Creative Director των Μοuse Graphics Γρηγόρης Τσακνάκης.

Σταδίου 24, κέντρο, 2103217917.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.