Καινούργιο, βόρειο «Kiku»

Tο καλοκαίρι το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο κατηφόρισε στη Βουλιαγμένη. Τώρα ανηφορίζει προς το Νέο Ψυχικό. 

Καινούργιο, βόρειο «Kiku»

Tο καλοκαίρι το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο κατηφόρισε προς τη Βουλιαγμένη. Τώρα ανηφορίζει προς το Νέο Ψυχικό. Το opening του νέου του χώρου είναι στις 10/12.

Καινούργιο, βόρειο «Kiku» - εικόνα 1

Μπορεί η ιστορία –δεκαοχτώ χρόνια δεν είναι και λίγα– του «Kiku» να είναι συνδεδεμένη με την οδό Δημοκρίτου στο Κολωνάκι, τελευταία όμως το ιαπωνικό εστιατόριο φλερτάρει και με άλλα σημεία του χάρτη της Αθήνας. Αφού λοιπόν πέρασε το φετινό καλοκαίρι στα νότια προάστια, στην Βουλιαγμένη, αποφάσισε να τραβήξει για τα βόρεια. Το νέο, δεύτερό του πόστο που ετοιμαζόταν στο Νέο Ψυχικό είναι πλέον έτοιμο και ανοίγει την Πέμπτη 10/12. Στο καινούργιο αυτό «Kiku», που σας δίνει ραντεβού στο νούμερο 7 της Περικλέους (εκεί όπου βρισκόταν νωρίτερα το «Matilde») το ντεκόρ έχει επιμεληθεί και πάλι η Σίσσυ Φειδά. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, φωτεινός, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, τα κοκτέιλ που προτείνει η μπάρα έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος, ενώ την κάρτα του φαγητού υπογράφει πάντα ο πολύ καλός Χρόνης Δαμαλάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.