Ήταν ένας «Γάιδαρος» με…

O καινούργιος ένοικος της Σκουφά είναι ένα all-day food bar με vintage αύρα κι ένα σκεπτικό (σύγχρονης) επιστροφής σε μια άλλη, πιο γλυκιά εποχή.

Ήταν ένας «Γάιδαρος» με…

O καινούργιος ένοικος της Σκουφά είναι ένα all-day food bar με vintage αύρα κι ένα σκεπτικό (σύγχρονης) επιστροφής σε μια άλλη, πιο γλυκιά εποχή.

Ήταν ένας «Γάιδαρος» με… - εικόνα 1

Στο all-day food bar που άνοιξε πρόσφατα στην οδό Σκουφά φτιάχνουν τον ελληνικό τους στο μπρίκι και σερβίρουν σάντουιτς με ελληνικό προσούτο και μανούρι ή με καπνιστή πέστροφα και μαγιονέζα πορτοκαλιού, στριφτάδια με σάλτσα φέτας και σπανάκι ή πένες με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο. Και στο μπαρ ετοιμάζουν κοκτέιλ με μαστίχα, τεντούρα και γάλα γαϊδούρας (βλέπε φωτό) καθώς και… Μπλάντι Μαρίκα! Ο «Γάιδαρος», που στο λογότυπό του συναντιούνται το χαρακτηριστικό υπομονετικό ζώο-σήμα κατατεθέν της Ελλάδας με έναν ευγενή Αθηναίο αστό του ’50, ήρθε με vintage αύρα, ζεστή ατμόσφαιρα, ελληνικά προϊόντα στην κουζίνα κι ένα σκεπτικό (σύγχρονης) επιστροφής σε μια γλυκιά εποχή του Κολωνακίου. Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.